Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevidím tady třídní uliční výbor, fakta se dají těžko odkomentovat a dehonestovat. Karma, jsme v zadeli

0 0
možnosti

J79a14n 88R67á96ž

15. 1. 2023 16:41

Fialova sebechvála, kterou nás oblažuje v každém svém projevu smrdí a už je i cítit z obrazovek počítačů a TV přístrojů.

2 0
možnosti

Že bude psíček Fiala dobrý na kývání hlavou (že bude berlínský Wackeldackel), mně bylo jasné hnedle po oznámení jeho kandidatury, a taky že jo. Ovšem těžko vysvětlit pozorovatelům čumbedny, že zvolením skvostně čestného antibabiše začali německé kolonialistické vládě dělat to, k čemu vyzval obléhajícího kapitána Götz von Berlichingen.

0 0
možnosti

Je to marné. Lid si to chce vyzkoušet, stejně jako ten nový, Bruselský socialismus. Tentokrát to už opravdu, ale opravdu vyjde.

4 0
možnosti
Foto

J34o82s42e26f 28B32á85r51t46a

12. 1. 2023 11:53

Karmu jsem dal.

3 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 36,85
  • Průměrná čtenost 2384x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik