Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

To, že člověk má vliv na zvyšování teploty klimatu je snad už tak jasné, jako že Zeměkoule se točí kolem Slunce.

Co tedy podle vás s tím?

6 1
možnosti
JK

jestli jsem autora za ta leta spravne pochopil, tak je jen potraba nastavet dostatek jadernych elektraren a na zemekouli zase bude dobre.

0 0
možnosti

Že jde v současné době o globální oteplování už nikdo nepopírá (mizející ledovce na všech kontinentech jsou toho důkazem). Spor je jen o tom, jak dalece se na tom podílí člověk. Samozřejmě nejde o nějaké teplotní výkyvy, ale o průměrné roční teploty.

2 0
možnosti
MK

Karma. Bruselským hujerům to ale nevysvětlíte.

4 3
možnosti
Foto

Vaše snaha popírat klimatické změny je dost směšná a zoufalá. Pokud před nimi zavřete oči nebo nasadíte demagogické brýle tak celosvětový problém opravdu nezmizí. To snad víte, že klimatické změny nejsou jen problém Evropy, ale celého světa. Nebo ne? Nic na tom kupodivu nezmění ani vyřvávání hlupáků na vrábelovských demonstracích....

8 6
možnosti
MK

Bohužel to ovlivňuje řvaní zelených fanatiků v Bruselu.

3 3
možnosti
MB

Souhlas a dodávám. Když jsem si pověstné silvestrovské noci - chlapecky ulevoval za chatou? Na zem již prakticky dopadaly krystalky ledu! Auto, předpokládaně nešlo nastartovat. Ani roztlačit! Kola total přimrzla - tak se stalo součástí-doplňkem lesa...

S přírodou se nepochybně cosi děje. Neznámo ovšem, zda jde o přirozený cyklus- Nebo se vážně máme dobrovolně zničit. Jako za komunistů. Tedy i nyní, je ČR nejprůmyslovější zemí. Požehnání a prokletí zároveň- Obrovské nároky na výrobu energií, jak? Ochrana ŽP, elektro auta, to by ještě dávalo nějaký smysl- Přirozenou výstavbou jaderných elektráren. Postoj EU, prudícího Rakouska ... ?

Biblický moment se tedy bude znovu opakovat. Vážně, po nás potopa... :-)

10 0
možnosti
RK

EU uznala jadernou energii za čistou

1 1
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,51
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik