Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velice zasvěcený článek. Karma a šířím to dále. Petr Hannig

13 9
možnosti
RK

Vy celkem často šíříte hlouposti

7 6
možnosti
JL

Myslím, že to nikdo už nezastaví. Západ nás stále bude tlačit do "zelena" a z dluhů už se tento stát nevyhrabe, snad po apokalypse.

11 3
možnosti
MN

Německo už nás jednou tlačilo do hněda a taky se to nakonec zastavilo. Tohle je stejný případ. Zvrácená ideologie.

4 0
možnosti
Foto

Zastropovat na dva roky cenu silové elektřiny neznamená nic jiného než doplácet rozdíl mezi skutečnou cenu elektřiny a cenou zastropovanou. Tedy, že levnou elektřinu budou používat všichni i ti co mají na účtech miliony a mohou si dovolit platit dražší elektřinu Také znamená, že vláda buď ošidí investice anebo si na to půjčí za masný úrok. Vláda má jenom tolik peněz, kolik vybere na daních. Pokud je nemá, jako to předvedla vláda blekoty, tak si na to můjčí za masný úrok. Tak co je výhodné na zastropování elektřiny ???? není lepší dělat to, co dělá současná vláda, že pomáhá těm, co tu pomoc opravdu potřebují. Já ji zatím nepotřebuji.

8 17
možnosti
JD

Současná vláda plánuje za tři roky udělat schodek dalších 900 miliard.

Vláda peníze nemá, stejně tak jako vláda minulá. Minulou vládu nazývá Kindl vládou blekoty, současnou vládu zločinecké ODS a STAN oslavuje. Morálka nikde, to se dalo čekat.RvRvRvRvRv

15 5
možnosti
AT

Pište celou pravdu, ne jen to, co se hodí do vyznění článku. Tak například Slovensko sice nechalo zastropovat ceny energií ale výměnou za to, že nezavede daň z "mimořádného zisku". Zatímco u nás je tato cesta stále aktuální

3 10
možnosti
MV

... a jak by ta "pozitivni politicka sila" mela vypadat - podle vasich predstav?

7 1
možnosti
AT

Vždycky mě pobaví, když někdo dá mínus za obyčejnou otázku. Pamatuji totiž režim, kdy i některé otázky byly závadné

4 1
možnosti
JF

Děláme mouřenína Washingtonu a Bruselu a šaška zbytku světa.

25 1
možnosti

To dělají politici, které musíme dotlačit k zodpovědnosti za své činy.

0 0
možnosti
JH

Česká vláda se rozhodla dělat velkou politiku, což může, s ohledem na naši bezvýznamnost , působit poněkud komicky, ale prosím.

Za všechno se platí, dokonce i za politické pózy.

V případě dodávek plynu není jiné cesty, nežli to násobné navýšení cen + modlení, aby to nakonec neskončilo ještě hůře!

Proč ale v ČR tak horentně rostou i ceny el. energie - kde jsme ve výrobě soběstační, tak tohle sladké tajemství by měli dennodenně vysvětlovat právě tihle panáci, které si spoluobčané před několika měsíci, tak slavně zvolili...

30 1
možnosti
Foto

Česká republika díky vývozu elektřiny a její vysoké ceně vydělala na prodeji elektřiny 36 miliard. Současnou situaci kolem růstu cen elektřiny nelze řešit odchodem ze společného evropského trhu s energiemi. Působení na společném trhu je vázáno smlouvami. Fungujeme na propojeném evropském trhu a máme z toho užitek. Koneckonců je výhoda ve zvýšené bezpečnosti, je to větší systém, lépe drží stabilitu sítě, lépe odolává mimořádným výpadkům. Ale je to také propojený obchodní systém.

3 8
možnosti
Foto

Já obavy nemám, Fiala nás přece nenechá padnout ;-)

11 0
možnosti
Foto

Bedlivě sleduji co tahle vláda dělá proto, aby byla ropa, plyn, elektřina a jak se stará o ty co to potřebuji. Neumím si představit, kdyby v čele vlády byl ten blekota.

0 8
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik