Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Přijetí eura bude pro příšti volby agendou někerých strán . Referendum by mohlo být překvapením za euro pro politiky jak překvapením Britů o Brexitu..

0 0
možnosti
LU

O tom Chorvátsku, fakta sú jednoznačné, stačí si porovnať infláciu v Chorvátsku a v Česku. Ceny v Chorvátsku podstatne menej vyleteli ako v Česku a to aj s nízkymi úrokovými sadzbami od ECB.

1 2
možnosti

Co Lotyšsko, Estonsko a Litva?

2 0
možnosti
Foto

Doufejme, že to dopadne jako s RVHP. Čtyřicet let a šlus s EU i Eurem.

6 1
možnosti
Foto

Už se těšíte na zlaté rubly?

1 4
možnosti
PZ

Víte proč nemá Dánsko Euro? Dánsko si již při sjednávání a ratifikaci maastrichtské smlouvy vyjednalo tzv. opt out tedy trvalou výjimku z povinnosti přijmout společnou měnu euro.

4 0
možnosti

Ano, a za padesát let svého členství nenašlo důvod pro to, aby euro jako výhodnější přijalo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,56
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik