Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vzpomeňte si na ty šílený OH v Moskvě, bez západních sportovců..vždyť to byla nuda....

0 0
možnosti

Tak servilní nebo senilní ?

0 0
možnosti

Ony Olympijské hry by spíš měly lidi usmiřovat než sloužit jako další fronta. Mělo by se vyhlásit příměří, měli by se skutečně zúčastnit všechny země, diváci by neměli házet shnilá rajčata a sportovci by neměli vést propagandu. Je to samozřejmě čirý idealismus, který by asi nevyšel, ale nějak mě nenapadá důvod proč to by mělo být trestáno o tom mluvit, dokonce i když jsem voják.

4 0
možnosti

Vzpomínám na 99 pragovaku. Autor byl myslím jeden z nich.

8 1
možnosti

Zajímavost . .zkusil jsem dát do vyhledávače Milan Smutný novinář wiki . . . .

A nic. Bez wiki v podstatě chvalozpěvy. A dtto + životopis... NIC. TAKŽE ano Vladímíre, je to divné... člověk s takovou působností a záběrem a nedá se nic kloudného dohledat . . . třeba se najde někdo úspěšnější než já...

0 0
možnosti

A neni to malo? Jeste bych navrhl zavrit do sudu s térem a pak vysypat pytel peri za to, ze si nekdo dovolil mit lehce odlisny nazor nez Vy, opravdovi a jedini zastanci te spravne demokracie a jedine akceptovatelne spravne pravdy! A ted me omluvte, musim se jit z Vas vyzvracet!

11 2
možnosti

Tak a je to tady zpět, jenom v obráceném gardu - co si to vůbec dovolujete takto upírat základní lidská práva byť vojákovi ?!?

Bolševici byli proti vám a vám podobným jenom hodní strejdové, soudruhu.

7 3
možnosti

Je v armádním sportovním klubu. Sportuje a tím dělá své vlasti reklamu, a kecy, že je to voják jsou trochu mimo.:-)

0 0
možnosti

Už se na to vykašli,

0 0
možnosti

Smutné bláboly.

2 2
možnosti

Z textu tedy vyplývá, že voják nesmí mít vůbec žádný názor. Jen papouškovat slova ministryně obrany.

17 3
možnosti

Z diskuze vyplývá, že voják smí mít svůj názor, pokud ten jeho názor je ve shodě s názorem liberálně-demokratickým a pokud je s souladu s hodnotami EU.V

5 3
možnosti

Pan prezident a paní prezidentová, také přísahali na obranu socialismu v nerozborné jednotě se SSSR. Jinak Svoboda řekl jen to co si myslí nemalá část lidí.

12 3
možnosti

Je v armádě, takže tam potom nemá co dělat. V anglické armádě před vylodění by hajlování neprošlo.

2 5
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 36,85
  • Průměrná čtenost 2384x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik