Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Staří se nemají čeho bát, Green Deal se dotkne mladých. Ti ho podporují, říká Hladík

Bude prvním ministrem, kterého jmenuje zvolený prezident Petr Pavel. Po jeho inauguraci se lidovec Petr Hladík postaví do čela ministerstva životního prostředí, po měsících tahanic s Milošem Zemanem kvůli policejnímu vyšetřování. Slibuje revoluci v energetice, recyklaci i v tom, jak vláda hovoří o Green Dealu. "Naše ministerstvo rozhodne o budoucnosti Česka," říká Hladík v rozhovoru Aktuálně.cz.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/petr-hladik-rozhovor/r~e0b5599cb2c711eda3c0ac1f6b220ee8/

Další po funkci toužící soudruh z KDU-ČSL ve Fialově vládě. Máme se na co těšit... :-/

MLAMOJ = MLAdý Moderní Jinoch. To byl už za komunistické totality posměšný název pro namistrované partajní šašky, kteří vždy "šli s dobou" a "prosazovali pokrok"... ;-D Lidovci byli tehdy součástí tzv. Národní fronty. Ruku v ruce s KSČ...

Pro Aktuálně.cz (web svými kampaněmi významně propagující zelené fantasmagorie) Hladík prozradil:

"...Rád bych k tomuto zdůraznil, že my lidovci jsme nejzelenější stranou ve sněmovně. Děláme zelenou politiku bez aktivismu. To žádná jiná strana nedělá. ..." :-)

1 0
možnosti
MS

Ano, další Hladíkův rozhovor na aktuálně potvrzuje, že je sám dokonale unesen svými "schopnostmi", jež prý na základě miliardových dotací změní Česko v zelený ráj pro mladé. V příštích parlamentních volbách nemají lidovci ani další členové současné vládní koalice šanci na znovuzvolení, dokonce ani do parlamentu. Horší je, že zatím nemáme žádnou volební variantu. Česko se střemhlav řítí do obřích problémů.

1 0
možnosti
LN

Je to přesně tak, jak píše autor článku. Hladík je naprosto nevzdělaný a nekompetentní ZELENÝ FANATIK, který svou hloupostí spolehlivě nahradí ve funkci Annu Hubáčkovou dočasně (nouzově) zastoupenou stejně nekompetentním traktoristou Jurečkou.

Lidovci (KDU-ČSL) jsou především nadšení rozdávači státního rozpočtu, Hladík už stihl "odklepnout" miliardovou dotaci pro Brněnské teplárny na výstavbu kotle na dřevní štěpku. Kde ji budou brát, až vykácí městské lesy v okolí Brna, neřekli. Prý dovážet z větší dálky... To se určitě "vyplatí"... ! Hladík nic pořádně neumí, má hlavně plnou hubu zelených "klimatických" frází, které ale v souvislostech nedávají smysl. A taková je politika Ministerstva životního prostředí ČR už dlouhá léta. :-/

1 0
možnosti
VN

Když jsem ten rozhovor se skoroministrem četl, padl na mě hluboký smutek. Zelené náboženství udělá z Evropy skanzen pro turisty z vyspělých částí světa.

0 0
možnosti
IS

Hladík je moderní papaláš bez znalostí. Politický maskot. Jakkoliv je možné oprávněně kritizovat Zemana za všelicos, za nejmenování Hladíka je nutné ho pochválit.

2 0
možnosti
Foto

To je ta vláda odborníků, jak říkali před volbami, tedy jeden lepší než druhý.....tak hlavně, že jsou jejich voliči spokojení.

5 0
možnosti
Foto

Ona je otázka, zda pan Hladík nemá náhodou osobní zájem (nechci napsat přímo, že by mohl být uplácen) na stavbě konkrétních "ekologických" systémů. Pevně doufám, že bude pod drobnohledem a na vše, co mu půjde pod prsty se zaměří NKÚ a NCOZ.

3 0
možnosti
JS

Naprostý souhlas. V oboru je to amatér, Fiala udělal velkou chybu, když ustoupil KDU a prezident by ho pro naprostou nekompetentnost nejmenovat.

9 0
možnosti
ZZ

Hlavně, že prvním počinem nového ministra bylo zaměstnání jeho kámoše na ředitelský post, bez jakékoliv praxe a vzdělání.

;-(

5 1
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,42
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik