Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, připadá vám normální šéfovat v poloivině 80 let místní organizace KSČ a pak to svést na mladikou nerozvážnost?

2 0
možnosti

Víte, pane Smutný, tohle není dobrý text. Je důsledkem způsobu vulgárního vyrovnání s minulostí. Přesně to popisoval ve svých blozích Václav Žák.

Například tady - https://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-zak.php?itemid=37140

Stran účelovosti lustračního zákona nemajícího v samé podstatě nic společného s demokracií. https://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-zak.php?itemid=21634

Za připomínku stojí i Babiš v roce 2010 - https://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-zak.php?itemid=14491

Mimochodem, zkuste si pročíst verdikty všech soudů, jimiž Babiš prošel na Slovensku stran jeho záznamu jako agenta STB. Jakkoli to byly verdikty nepravomocně díky slovenskému ústavnímu soudu a neuvěřitelném důvodu zrušení všech předchozích rozsudků, jenž se merita věci nedotýkal. A tak tu lež o agentu „Burešovi“ stále koluje. Lenost přečíst si je těch, kteří ji s takovou nonšalancí vyslovují je obdivuhodná a pro ně příznačná. Plně o nich vše vypovídá.

Ti, kteří nastolili tento způsob vyrovnávání se s minulostí dodnes ve volební kampani sklízejí, co zaseli. a sklízet se bude obdobně asi ještě hodně dlouho I v podobných textech na internetu.

2 0
možnosti

V pondělí večer mé vývody potvrdili ve 21.30 hod. historici pozvaní do CNN Prima News. Fakta o Babišově estébáctví jsou zdrcující, ať to zpochybňuje kdokoli. Agent Bureš vědomě spolupracoval se zločinnou STB. Pusťte si to ze záznamu, pokud tedy nejste najatým Babišovým trollem.

0 0
možnosti

Tak či onak, včera jsem narazil na zajímavou poznámku, že za totality bylo zavřených mnohem víc komunistů, než po hadráku.;-D

0 0
možnosti

J42a41k90u26b 81Š81o15l69c

16. 1. 2023 9:21

Pavla zachránilo právě to pozdní zrození. Pokud by se narodil o pět let dřív, mluvili bychom u něj už o úplně jiném kariérním "prohřešku".

1 0
možnosti
Foto

Ve Vojenském zpravodajství se neškolilo na rozvědčika. Vojenský analitik Andor Šándor tuto školu abslovoval a pak tam vyučoval angličinu. V mediích říká, že se tam učila analitická činnost a práce s otevřenými zdroji. Z uvedeného kurzu mohla osoba pracovat jako vojenský diplomat anebo analitik. Nehledě k tomu, že Pavel tento kurz ukončil v roce 1992 v USA.

8 0
možnosti

Ten neohoblovanec a grobián nemá proti gentlemanovi jako prezident šanci. V kšeftování to zakryl . Jde hlavně o reprezentaci v cizině.

4 2
možnosti
Foto

Čisté lustrační osvědčení? Lustrační zákon se nevztahoval na první správu - na rozvědku, ani na vojenskou rozvědku.

Podobných ptákovin okopírovaných z manuálu "jak budeme lhát o našem kandidátovi" je tam hromada.

2 0
možnosti
Foto

SNB prošla v 9O letech lustrací, Znal jsem jedno příslušníka, který dělal na kriminálce vedoucího oddělení násilné trestné činnosti. Ten, kdo měl styky s StB končil. U něj bylo zjištěno, že jako vojín základní služby, aby nemusel do basy začal spolupracovat s vojenskou kontrarozvědkou. Musel opustit vedoucí místo a mohl sloužit jenom jak řadový. V civilu, kde jsem byl bylo žádoucí mít prověrku na druhý stupeň utajení, Pracoval u nás jeden bývalý voják a ten ji nedostal Důvod byla spolupráce s vojenskou kontrarozvědkou. Já musel jet do Prahy na NBU a vysvětlovat jakou nemoc jsem to měl na vojně jako záklaďák. Simuloval jsem na vojně nemoc, abych se vyhnul neskutečné buzerace v přijímači Podařilo se mně to vysvětlit a prověrku jsem dostal Tím chci říci, že prověrky byly opravdu důkladné

0 0
možnosti

Inu, ač byly k dispozici jiné volby, národ si na poslední chvíli než mu vymřou vybral do závěrečného kola prezidentské volby dva komunistické agenty. Takže máme na příštích 10 let vymalováno. Už to vypadalo, že se budeme skutečně moci vymlouvat na to, že nám byl komunismus vnucen okolnostmi. Ale podstata se vynořila na povrch a příštích deset let budeme procházet svou uličkou hanby.

1 0
možnosti

to, že komunismus je naprosto neoddělitelná součást české národní identity, to se nedá nijak zapřít nebo na něco svést. Jestli myslíte, že se to vynořilo na povrch teď, tak to asi žijete v jeskyni. Stydět se za to je hloupost, všichni (asi tedy kromě vás) to vědí už mnoho let. Jestli potřebujete nějak utěšit, tak je velký úspěch, že se (doufejme) tyhle volby obešly bez běsnění o sudeťácích a Benešových dekretech

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS