Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

To je německá politika, nejpozději od dob, kdyby Velká kancléřka vyhlásila energetický převrat (Energiewende) a převzala pro stranu CDU (i CSU) programové cíle Zelených. Každé procento v urně se počítá!

0 0
možnosti
JP

Dle Vás je asi třeba soláry a větrníky zakázat a obnovit těžbu hnědého uhlí. Stejně jako Zeman patříte do minulosti. O tom, že je bída a krize se lidé dozvídají jen z médií.

0 3
možnosti
ZZ

Já přiznávám, že mě politika vlády připraví měsíčně jen o 5 tis kč na energii a plynu. To máte ročně 60 tis kč. Ostatní inflaci - např. na potravinách a ostatních nákladech, nemůžu tak jednoznačně prokázat, ale minimálně to bude měsíčně dalších 5 tis Kč.

Takže 10 tis kč / měsíc = 120 tisíc / rok !

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
LS

Nejlepší zářez byl, když omilostnil nájemného vraha!!

1 0
možnosti
MS

Všem čtenářům mého blogu se omlouvám stejně jako rozhlasovému novináři Petru Nováčkovi, jemuž jsem dal jméno jeho bratra Pavla, který byl kdysi jedním z mých šéfů jako člen představenstva a personální ředitel. Opravil jsem.

3 0
možnosti
JD

To je v pohodě, stane se.

Na funkci rostlináře to nebude mít vliv! :-)

Petr Nováček je skvělý člověk, a hlavně skvělý novinář!

Více Petrů Nováčků do naší žurnalistiky!

2 0
možnosti
OU
JK

Takže rozhodnutí prezidenta o nejmenování ministra je protiústavní, jenže k tomu nedošlo, protože vyjádření zní "zatím není připraven jmenovat", hraje to prostě zase na to, že v ústavě nejsou exaktně dané termíny. Takže MZ si zase dělá z ústavy trhací kalendář, nejedná v duchu zákona a vysmívá se právnímu státu. Taky nikdo z účastníků neřekl veřejně proč otálí, spekulace jsou jen výmyslem těch, co je hlásají. Nespíš jde jen o další pomstu za osekání rozpočtu.

Bohu dík už to nebude dlouho trvat a Miloš zase odejde z politiky a tentokrát nadobro.

6 1
možnosti
IB

I19v81o 14B40o27u70š19e

6. 1. 2023 11:04

Předně prezident nemá kádrovat. Prezident jmenuje na návrh. Jmenuje.

4 2
možnosti
KD

Kdy ??? Přečtěte si Ústavu !!!

0 0
možnosti
Foto

O uplatňování politiky Green Deal v Česku nerozhoduje ministr životního prostředí, ale celá vláda. Proto je nesmyslné tvrzení, že nejmenováním Hladíka ministrem ochránil prezident Zeman naše občany před "ožebračováním".

Vláda se zodpovídá parlamentu a ne prezidentovi. Proto také prezident nemůže rozhodovat o jejím složení.

Odmítáním jmenování ministra ŽP chce být Zeman jenom naposledy důležitý, nic víc.

6 1
možnosti
JD

GD jde hlavně za ministerstvem životního prostředí.

0 0
možnosti
AM

Jako vždy přesné a jasné. Karma.

3 7
možnosti
JV

Naštěstí je ta hradní ostuda dějepis. (Možná ani to .)

5 1
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 36,88
  • Průměrná čtenost 2384x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik