Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Opravte si alespon nejkriklavejsi chybu, kdyz na opravu ostatnich byste musel cely clanek smazat.

Neodchazi EPH ale EPC.

0 0
možnosti
ZZ

O EPC se toho u nás moc nedočtete.

;-(

0 0
možnosti
RC

Jenze to je presne ta firma (EP commodities), ktera ma udajne odejit. Jedna z mnoha v holdingu EPH. Mimochodem - na rozdil od jinych energetickych firem to muze udelat, protoze tu nema zadne elektrarny. Je to cisty spekulant. Mozna jeden z tech, ktere prizivily rust cen energii.

0 0
možnosti
ZZ

Ano - je to 100 % dcera EPH, která je zaměřena na obchodování s elektřinou, plynem a povolenkami po celé Evropě, včetně Británie, Itálie, Francie.... a co všechno tam matka přeleje nepůjde zkontrolovat.

Bude to elegantní čistírna všech dalších firem EPH.

;-(

0 0
možnosti
RC

O tom můj příspěvek není. Můj příspěvek je o tom, že v článku je faktická chyba. A nejenom jedna. Ale tahle je nejkřiklavější.

0 0
možnosti
ZZ

Máte pravdu.

Váš příspěvek je vlastně o ničem.

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,26
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik