Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Výzva ministrům energetiky zemí EU před zasedáním v Praze 9. 9. 2022: Zachraňme Evropu před sebezničením, energetickou válku proti EU zahájil Green Deal for Europe, Putin situace jen využívá

( 7. 9. 2022 Realistická energetika)

https://realisticka.cz/2022/09/07/vyzva-ministrum-energetiky-zemi-eu-pred-zasedanim-v-praze-9-9-2022-zachranme-evropu-pred-sebeznicenim-energetickou-valku-proti-eu-zahajil-green-deal-for-europe-putin-situace-jen-vyuziva/

0 0
možnosti
IS

Němci neumějí dělat malé chyby. Amen.

1 0
možnosti
ZS

Amen. Během jednoho století se jim podařilo 2x zničit půl světa a asi se jim po tom stýská. Zatím mají na "test" Evropu.

4 0
možnosti
AM

Některé zabedněnce či fialové věrné nepřesvědčí nic, asi ani to až padnou na hubu. Pořád budou vzývat EU a koalu.

10 2
možnosti
MK

Protože přiznat si vlastní omyl nebo hloupost, je hrozně těžké.

9 1
možnosti
ZZ

To je totiž asi jediný stát, kde ceny hnojiv jsou ještě přijatelné.

:-/

0 0
možnosti
LU

Zlý Brusel, úbohý Česi každý im ubližuje.

0 10
možnosti
MK

Běž brečet na Slovensko.

2 0
možnosti
JK

No jasně, musíme každý elektron v síti označit barvou černou, nebo zelenou a přidat na něj vlaječku ze které země pochází. Všechny spotřebiče pak budou odmítat elektřinu z cizích zemí a každý si bude moci zvolit barvu jakou podporuje. Přebytečnou elektřinu můžeme pouštět do země a vypuzovat žížaly, rybáři budou nadšeni, nebo rovnou s ní lovit ryby, nebo ji použít pro další podobně užitečné věci, například pro resuscitátory, tam se spotřeba skokově navýší, protože klepne každého druhého Čecha až pozná propad národního hospodářství na vlastní kůži. Nedostatek elektřiny by znamenal zastavení vybraných fabrik, domácností a zvýšení provozu naftových generátorů, hurá.

Jak vypadá národní řešení jsme si zkusili za totáče, takže návrat k každodennímu vyhlašování regulačních stupňů v rádiu by byl určitě pokrok vpřed, každopádně.

Rozdělit Evropu a znesvářit státy navzájem je Putinův vlhký sen. Chceme být Evropani, tak se tak musíme chovat, navzdory pohrobkům komunismu a posluhovačům vraha z Kremlu.

3 12
možnosti
MK

A zas ty plky. Putin, totáč ...

Nedostatek energií nám hrozí právě teď, díky kravinám, vymyšlených v Bruseli a hlavně v Reichu. Ti nás zatáhli se svým NS 2 do totální závislosti na Rusku. Green Deal a podobné hovadiny.

Máme nejlevnější el. energii, ale budeme platit německé ceny, abychom dotovali ty jejich pitomosti? Tůdle.

9 2
možnosti
LV

Kuřivo by měl v první řadě změnit (nebo lépe zahodit) pan Páral. Možná by si jeho hypertenzní ego ulevilo.

To, že dnes neexistují technologie schopné ukládat do vodíku megawatthodiny energie neznamená, že nebudou existovat v horizontu několika příštích let.

Co se týče samostatného postupu jednotlivých členských států EU - to je přesně to, o co Putinovi jde. Postavit evropské státy proti sobě. Celou EU nestáhne do sféry svého vlivu, ale stát po státu, zejména státy jako Česko nebo Slovensko stáhne celkem snadno. I díky lidem, jako jste Vy, pane Smutný. V Maďarsku a Bulharsku se mu to náramně daří už teď.

2 16
možnosti

A to, že dnes předměty padají k zemi, neznamená, že se za pár let nebudou vznášet:-).

A i kdyby, tak větev se řeže až tehdy, když už na jiné stojím, ne, když o ní teprve sním.

10 0
možnosti
MK

Do kamene tesat a do zblblých EUrofanatických hlav natlouct.

2 0
možnosti
JK

Ten spolek Realistická energetika jsou výhradně a pouze muži v pozdním středním věku nebo starší, takový ten olezlý technicko-fachidiotský typ. Nějaká žena mezi nimi? No ha ha ha. Celý to vypadá jako takový zpovykaný dědkostroj, něco jako byla strana Zemanovci, a nápady mají na úrovni kanál Dunaj-Odra-Labe.

2 9
možnosti
MK

Tak tenhle argument je klenotem zdejší žvanírny. Gratulujeme.

3 1
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 36,88
  • Průměrná čtenost 2384x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik