Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém tohoto článku je, že je dva dny starý.

3 0
možnosti

Nacelnik spojenych stabu US Army, general Mark Milley (stejny expert, ktery provadel Bidenovu katastrofu v Afganistanu), prohlasil na otazku, co je nejvetsim strategickym nebnezpecim pro USA? ".....klimaticka zmena". Od techto lidi nemuzete ocekavat racionalni a pevne jednani, ktere by odradilo agresora.

7 1
možnosti

J78i40ř21í 11G23r12o20h

26. 2. 2022 9:45

Kritika je snadná věc, to mělo NATO zahájit jaderný útok na Rusko? My sami máme máslo na hlavě jen kecy jak se navýší rozpočet armády, abychom splnili své závazky vůči NATU. Když se podíváte třeba na Maďarsko jak rychle schvalují zbrojní kontrakty a jak to trvá u nás.

6 1
možnosti

Přečtěte si článek ještě jednou: okamžitě musí svobodný svět přestat s Ruskem obchodovat i na úkor svého pohodlí a zcela zásadně změnit svou energetickou a bezpečnostní politiku. Kremlu se sankce nedotknou, zato celého národa ano. Jednoho dne sami Rusové tuhle zločinnou kliku v Kremlu svrhnou. Zbraně jsme všichni měli Ukrajině dodat dávno, ruská vojska jsou na hranici UKR už dva měsíce! Evropská státy NATO musí ihned začít zbrojit a převzít svůj díl odpovědnosti za společnou obranu. A hlavně demonstrovat odhodlání svou svobodu ubránit včetně např. aplikace branné povinnosti.

5 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 36,51
  • Průměrná čtenost 2365x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik